Välkommen till

Kungsbackasenioren

Är du intresserad av att annonsera?

Skicka ett mail till:

annons@kungsbackasenioren.se


Arkiv jubilarer

Här hittar du arkiverade bidrag. 

Den 19 december 2014 fyller ämneslärare Anita Franzén 80 år.


 

Det är många som under åren kommit i kontakt med denna engagerade lärare som trivdes gott tillsammans med eleverna på Hålabäcksskolan.

I Centern och Centerkvinnorna i Kungsbacka och Halland har Anita under många år haft ett stort engagemang. Förtroendeuppdragen i kommunen har varit blandade, från barnavårdsnämnden i Fjärås till kommunfullmäktige och kommunstyrelse i Kungsbacka.

Svenska kyrkan i Tölö församling, Göteborgs Stift och på riksnivå, är andra forum där Anita bidragit med kunskap och vilja att diskutera.  Sin förmåga att se genom snåriga frågor hade hon god nytta av, när hon som vice ordförande ledde Kyrkomötet. Så det är inte konstigt att hon tilldelats Svenska Kyrkans förtjänstmedalj.

Föreningsliv har alltid legat henne varmt om hjärtat och där har även SPF numera fått sin plats.

Anita köpte tillsammans med sin man Ivar den lilla gården Kullen, strax öster om Kungsbacka, för drygt fyrtio år sedan. Anita trivs på gården med katten Mysan, ett korsord och en god bok. Annars är resor och familjen de stora intressena.

Men för oss fyra syskon med familjer är hon framförallt; mamma, mormor, farmor, svärmor, och mormors mor. En generös och omtänksam glädjesspridare. Vi trodde faktiskt vi räknat fel, inte kan väl denna ungdomliga dam med full fart fylla 80 år, det kan på sin höjd vara 60+.

Syskonen Franzén med familjerVåra Sponsorer


Klicka på loggan för att  komma till respektive företags hemsida.